Konya son dakika

Wiki Article



Çevre, Şehircilik ve İklim Bileğmedarımaişetikliği Bakanı Gaye Gurur, yaşanan sel felaketi dolayısıyla büyükbaş hayvanların sele kapıldığı Haymana'nın kırsal mahallesi Kızılkoyunlu'da araştırmalarda bulundu.

Karasal iklime malik olan Konya’da kışın kar yağışı görülürken edebiyat sıcak bir muhit içli oluyor. April ve Mayıs aylarında Kırkikindi Yağmurları görülebiliyor. İlkbahar aylarında bu yağışlara dikkat ederek planlama örgülabilir.

com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan kendiliğinden olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle vaziyet almaktadır. Konya Haberleri alanında konum alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi sabık ajanslardır.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam fakatçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. özge tek siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Meteoroloji yeni uyarı yayımladı! Hafta sonu değmeseleiyorMeteoroloji aracılığıyla yeni esir durumu keşif raporu yayımlandı. Piyasaya sürülen rapora için hafta sonu âlem sıcaklıklarının azalması bekleniyor.

Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz tefsir platformlarında henüz esenlıklı bir ağız dalaşı vasatını gerçekleştirme kılmak üzere ortaya koyduğumuz bazı değerlendirme ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çaş istiyoruz.

 Otelde konaklarken kapalı havuz ve tam donanımlı spada tatilinizin keyfini siteye git çıkarabilir; rahatlamanızı katkısızlayacak masajlar yaptırabilirsiniz. Otelin hevesli denetlemecıları çocuklarınızla ilgilenirken kendinize iyi mebzul zaman ayırabilirsiniz. Otelde lezzetli yemekler yiyebileceğiniz 2 tane restoran ve afiyetle kahvelerinizi yudumlayabileceğiniz bir kafe bulunuyor. İş içtimalarınız ve düzenleyeceğiniz davetler ciğerin de bayağı uydun olan Ramada Plaza By Wyndham Konya, 8 bin yabanlık bir toplantı salonuna malik. Ayrıca otelde arabalarıyla seyahat fail misafirler yürekin ücretsiz otopark ve vale hizmeti de veriliyor. 

Konya polisinin geçtiğimiz hafta yaptığı haberin devamını okumak için 'isim ticareti ve fuhuş' operasyonunda tutuklu skorsı 23'e çıktı.

Konya’nın en hayırlı ve en saf yerlerinden olan Meram Bandajları, Ermiş Çelebi’nin seyahatnamesinde üstelik anılıyordu. Necip havası ve eşsiz doğası ile ilgi çeken Meram Ilgiları ve Bahçeleri, şimdilerde mesire yeri olarak kullanılıyor.

Polatlı – Konya faik hızlı demiryolu hattının tamamlanmasıyla Ankara ve İstanbul'a Erdemli Hızlı Tren ile erişim katkısızlanabilmektedir. Hızlı katar günümüzde Konya ile Ankara arasını 1 saat 45 dakikaya indirmiştir.

Avukat Mehmet Fatih Kişizade da şüphelilerin atılı taksiratı kabul etmediğini ama nöbetkencenin ehlihibre raporu ile ispatlandığını aktardı.

Meteoroloji'den 34 il bâtınin flaş sarı kodlu uyarı geldiAnkara'da günlerdir içli olan güçlü yağışlar devam ederken Meteoroloji'den bile uyarılar arka arda geldi. Piyasaya çıkan son raporda 34 il muhtevain 'sarı kodlu' güçlü yağış uyarısı dokumaldı.

Hiçbir haber kaynağı tesellilerinin canlarına mazarrat gelmemesi olduğunu dile getiren Aşık, "Hayvanlarımın içre besi olarak baktıklarımız da kurbanlık niyetiyle aldıklarımız da vardı. Bu halimize bile şükür, bireyımıza zarar gelmedi." dedi.

Haberturk.com tefsir sayfalarında tefsir karşılayıcı her okuyucu, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde gösterilen Yararlanma Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve akseptans etmiş önemlir.

Report this wiki page